Word jij mede-eigenaar van onze Eco-resorts?

Buitenkans: Koop Certificaten van Aandelen van Basecamp.
Ronde 1 aandelen-uitgifte sluit op 7 februari 2023

Prospectus aanvragenReservering plaatsenInschrijven

De uitgifte van de certificaten van aandelen wordt succesvol gesloten per 7 februari, waarbij er tot 7 februari de tijd is om inschrijvingen af te ronden.

Een groene investering

Wanneer je investeert, dan wil je natuurlijk een mooi rendement. Neem je ook graag je aandeel in een mooiere wereld? Koop dan Certificaten van Aandelen van Basecamp Eco-resorts.

  • Maak deel uit van een duurzaam bedrijf
  • Groeiaandeel met jaarlijks 10-15% dividend
  • Deelname mogelijk vanaf € 5.000
  • De certificaten zijn verhandelbaar

Basecamp in gesprek met Harry Mens over de aandelenuitgiften.

Groeiend Eco-toerisme

Niet alleen ons eerste resort Basecamp IJmuiden groeit als kool. De hele markt voor ecotoerisme groeit explosief: in 2019 werd die markt nog gewaardeerd op $ 181,1 miljard. Naar verwachting zal die markt in 2027 $ 333,8 miljard bereiken, dat is een jaarlijkse groei van 14,3%.

Als je Certificaten van Aandelen van Basecamp koopt, dan lift jouw vermogen mee op de wereldwijde groei van ecotoerisme.

Klaar voor de volgende stap

In IJmuiden transformeerde Basecamp een braakliggend parkeerterrein tot een florerend eco-resort. De huisjes verkochten als warme broodjes en het concept overtrof alle verwachtingen. De gasten geven reviews die ons nog steeds laten blozen, en bedrijven staan in de rij voor de inspirerende meeting & events mogelijkheden. We zijn klaar voor groei. Om dat te financieren, worden er Certificaten van Aandelen uitgegeven. De opbrengst wordt ingezet voor de ontwikkeling van onze nieuwe resorts in Tanzania en Sardinië.

Internationale ontwikkelingen

Basecamp wil plekken creëren waar recreëren, remote werken en duurzaam leven hand in hand gaan. We streven naar naar 20 adembenemende locaties over de hele wereld. Op dit moment hebben we 3 locaties aangekocht dit het komende jaar ontwikkeld gaan worden, en zijn we ver in het proces met 2 opvolgende.

Alle Tiny Houses verkocht

Basecamp

IJmuiden

Geopend in 2019

Eerste Tiny Houses in de verkoop

Basecamp

Tanzania

Opening mid 2023

Binnenkort in de verkoop

Basecamp

Sardinië

Opening eind 2023

In afwachting van vergunning

Basecamp

Bali

2023/2024

In afwachting van vergunning

Basecamp

Vietnam

2023/2024

Dit is je kans

De kans om mee te groeien met een internationale eco-resort-keten is uniek. Met deze uitgiften van Certificaten van Aandelen willen we € 3 miljoen ophalen. Ben jij erbij?

Reserveer vrijblijvend een bedrag of schrijf je direct in.

Let op: lees eerst de prospectus.

Reservering plaatsenInschrijven